Search found 4 matches

by F00
Wed Jul 27, 2005 11:59 am
Forum: LK/ELK/VK/PK/OK/MX/GLK/EGLK/GVK/GLT
Topic: USB DRIVER!!!
Replies: 62
Views: 118221

I'll test the 2 units on another system and get back to you via e-mail.

Thanks for your assistance.
by F00
Wed Jul 27, 2005 11:45 am
Forum: LK/ELK/VK/PK/OK/MX/GLK/EGLK/GVK/GLT
Topic: USB DRIVER!!!
Replies: 62
Views: 118221

Tom, The unit that was not working at all on the server powered up fine on windows XP. The other 2 units have been installed and uninstalled several times (with both V1.1 and V1.4 drivers. I removed the registry entries, uninstalled the drivers, removed the drivers from windows etc. I cannot get the...
by F00
Wed Jul 27, 2005 10:39 am
Forum: LK/ELK/VK/PK/OK/MX/GLK/EGLK/GVK/GLT
Topic: USB DRIVER!!!
Replies: 62
Views: 118221

Thanks Tom, for the fast reply. I haven't tried the floppy cable. Are you suggesting to power the device with the floppy power cable and USB cable? I have not seen anything in reference to this and would need more info before proceeding...I'm picking up a project left by another employee. The model ...
by F00
Wed Jul 27, 2005 10:23 am
Forum: LK/ELK/VK/PK/OK/MX/GLK/EGLK/GVK/GLT
Topic: USB DRIVER!!!
Replies: 62
Views: 118221

Hello, I've read this entire thread and tried everything several times with no luck. Windows Server 2003 Currently have MX2 installed on 8 servers - (1) I have not been able to get working at all. (2) recently stopped working altogether and the screens are blank - Under Device Manager - Properties f...