MOS-AL202C-YX3SJ and Custom chars problem

Support for MOC/MOS/MOI/MOU/X-Board/MOP

Moderator: Mods

Post Reply
sxiros
LCD?
Posts: 2
Joined: Tue Jul 18, 2006 1:34 am

MOS-AL202C-YX3SJ and Custom chars problem

Post by sxiros » Tue Jul 18, 2006 1:50 am

Greetings to all :)

Im making a project that will need about 20 LCDs that will take infos thru serial cables and present diferent things in each display and i started by using the MOS-AL202C i ordered and connected the

1 x MOS-AL202C-YX3SJ
1 x Communication and Power Cable
1 x B2021-BK (black)

power on and all looks nice
i tested with uproject and i could write in the screen and even get some bars doing some demos

i then setup the LCDC and used the definition file for the display, LK202-25
it started to work ok and displaying all the screens but with a problem
all custom chars are not correct, even in the Uproject when itry to use the clock its not correct and its unreadable

even when i try thru the manual procedure to make some custom chars are not what i send them (maybe im not doing it ok)

i thought that with LCDC the custom chars should display ok but they dont :/ what ever i tryed

is there any solution something i should do ?
the display in all other areas works fine (contrast/brightness/other commands like clear or send text)
its like the memory for the custom chars is not working or something

thanks again for your time

Jon
Matrix Orbital
Matrix Orbital
Posts: 231
Joined: Mon Oct 24, 2005 10:38 am
Location: Calgary, AB, Canada
Contact:

Post by Jon » Tue Jul 18, 2006 12:39 pm

:-? Hi, we are looking into this issue I will let you know when we figure out why this is happening.

Jon
Matrix Orbital
Matrix Orbital
Posts: 231
Joined: Mon Oct 24, 2005 10:38 am
Location: Calgary, AB, Canada
Contact:

Post by Jon » Wed Jul 19, 2006 9:31 am

Please contact me at jklassen@matrixorbital.ca

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest