GLK240128-25-GW Connection issues

LK/ELK/VK/PK/OK/MX/GLK/EGLK/GVK/GLT Series

Moderators: Henry, Mods

Post Reply
tbayler
LCD?
Posts: 1
Joined: Fri Aug 07, 2015 7:50 am
Location: Fisher, IL
Contact:

GLK240128-25-GW Connection issues

Post by tbayler » Fri Aug 07, 2015 8:06 am

Hello,

I recently purchased a MOP-GL240128D-BWFW-12N-3IY display that I connected to my GLK240128-25-GW rev1.1 interface PCB. I was communicating with the assembly just fine using the MOGD# v1.1.6 software when suddenly I was unable to change any settings or even connect to the device. I'm using RS-232 and have the jumpers installed correctly. I turn on my power supply with +5V and the display comes on. I hit 'auto detect display' in the software and a message pops up that says 'no displays found'. I've been stuck here for 2 days and cannot figure out what the heck is going on. I was told by tech support that this would be a 'plug and play' option where I would just have to hook my two assemblies together and I would be good to go. I cannot do anything and it is very frustrating. Any help is greatly appreciated.

Thank you,

Tucker

Clark
Matrix Orbital
Matrix Orbital
Posts: 861
Joined: Fri Aug 17, 2007 10:58 am
Location: Matrix Orbital
Contact:

Re: GLK240128-25-GW Connection issues

Post by Clark » Fri Aug 07, 2015 8:51 am

Hi Tucker,

From your email, it sounds like manual override has helped you resolve this issue. If you have any further trouble please don't hesitate to ask.

Cheers,
Troy
Troy Clark
Design & Development
Matrix Orbital

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: Baidu [Spider] and 2 guests