MX Series internal LCD

LK/ELK/VK/PK/OK/MX/GLK/EGLK/GVK/GLT Series

Moderators: Henry, Mods

Post Reply
rjnagy2002
LCD?
Posts: 3
Joined: Sun Jul 21, 2013 1:41 pm

MX Series internal LCD

Post by rjnagy2002 » Sun Jul 21, 2013 2:02 pm

Guys I know these have been discontinued. Still have mine and recently I wound up upgrading hardware (MB & Processor). In the end I wound up doing a fresh Win 7 64 bit install. Here is the thing if I look in device manager I see the device under Ports (COM and LPT). Also under Universal Serial Bus Controller I am seeing Matrix Orbital MX2/MX3/MX6 USB Driver. AutoDetect finds a PK202-24-usb or MX6XX : 19200 on Com 1 but yet I cannot get any screen output. Is this something with my drivers, the way I have the device connected or is it possible it's a problem with the display device itself.

The driver version is 2.8.28.2

The Port Settings are
Bits Per Second 9600
Data Bits 8
Parity None
Stop Bits 1
Flow Control None

Device is reported as working properly on the General Tab

Display is connected with the internal usb cable.

Also during LCDC config getting a exception error when I try to configure default email addin
My emails is Verizon which of course is using SSL.

rjnagy2002
LCD?
Posts: 3
Joined: Sun Jul 21, 2013 1:41 pm

Re: MX Series internal LCD

Post by rjnagy2002 » Sun Jul 21, 2013 2:31 pm

I wanted to add a little more infor. Checked the number on the board after first post: LK202-24-USB

Besides the usb cable being connected I have one 4 pin power cable coming from my power supply to the connector on the bottom left which if I remember is for power.

I have two other cables coming off I what I think is gpo one and two one is a fan coming into the display the other is a male coming off connected to nothing.

Ric

Tino
Matrix Orbital
Matrix Orbital
Posts: 158
Joined: Wed May 22, 2013 9:04 am
Location: Matrix Orbital

Re: MX Series internal LCD

Post by Tino » Mon Jul 22, 2013 8:59 am

Hi Ric,

Thank you for posting in our forums!

First if i could get you to set your port to 19200 baud.
I understand you are having trouble with your display giving an output.

I have mirrored the settings you have here and I got the display working for me.

When you power up your display does the back light come on?

If it does come on do you see the start screen on your display when powered up?


If you have any other questions or concerns please feel free to ask.
thank you
Martino
Martino DeLeon
Matrix Orbital
Technical Support Representative

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 13 guests